torsdag 23 april 2009

Lägg namnet "Vispen" på minnet

Oliver "Vispen" Berntzon visade upp sig på Lastpartner Arena utanför den ordinarie träningsmatchen mot Indianerna. Och som han körde 15-åringen. Visst ett kedjebrott satte stopp för honom och han vältes in i luftstaketet som knuffade ut honom igen. Men fram till det såg han riktigt vass ut. Han satsade, blev förbannad och visade teknik och jävlaranamma. Där har ni en framtida GP-förare.

Det fanns fler framtida GP-förare i Motala igår, Antonio Lindbäck och Jonas Davidsson till exempel. De två blev också Piraternas poängbästa förare. Annars var det rena rama utklassningen. Det stora piratfanset Hasse Ekman sa före match att "det blir vinst med 15 poäng ikväll". "Det blev dubbelt upp" sa han efter matchen. Slutsiffrorna skrevs till 63-33, rena utklassningen.

Veckans femetta...Går till Jonas Davidsson. Nyförvärvet och hemmasonen som slog till med 11 poäng. Han satsade, gav allt och bjöd på bakhjulsåkning. Välkommen hem Jonas.

Veckans kedjebrott...Går till Indianerna, för att de hela tiden visste att Rune Holta och Grzegorz Walasek inte skulle köra i Motala. Det var planerat sedan veckor tillbaks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar