lördag 11 juli 2009

Vargarna sågar alla andra

Alla utan Vargarna vill att Smedernas resultat ska kvarstå i tabellen. Vargarna anser att alla andras åsikter i frågan är dåliga och att det bara är för att gynna dem själva. Detta säger Vargarnas Thina Johansson till pressen i dag.

Jo Thina. Så kanske det är men borde du inte rannsaka dig själv? Ni förlorade mot Smederna och skulle i så fall missgynnas. Vargarna kan heller inte förstå att alla andra ens funderar i de banorna.

Vargarna är lite som ett pussel där en bit är rätt och alla andra fel.

Läs hela artikeln i Norrköpings Tidningar här

Till sist...Förbundet ska veta hur de ska göra med resultaten om ett lag går i konkurs. Det ska inte behöva spekuleras. Redan dagen efter ska alla föreningar veta vad som händer om ett lag drar sig ur. Det känns inte tryggt med velighet. Bestäm er, besluta och stadga så att det står klart en gång för alla.

5 kommentarer:

  1. Om man anser att något annat än att smedernas poäng ska räknas bort helt är man totalt bombad.

    SvaraRadera
  2. Kul att du fortsätter att dela med dig av intressanta och kreativa inlägg.

    /Andreas Schander

    SvaraRadera
  3. Har du sett över pusslet i din egen skalle? Jag tycker att det här inlägget är det sämsta jag läst. Du bara slänger skit utan att ge någon konkret förklaring eller något bättre förslag. Vem som helst kan skriva en blogg med personliga bilder på familjen och bara snacka skit om andra!

    SvaraRadera
  4. För det första: Jag tycker att det är kul att vi har två östgötska lag i elitserien.
    För det andra: Så fort man kritiserar Vargarna så blir det ramaskri.
    För det tredje: Eftersom du anser att detta blogginlägg är det sämsta du har läst så ska jag publicera det lite senare igen.

    Ha det bra.
    Mvh
    Andreas Schander

    SvaraRadera
  5. Får jag fråga på ett lite trevligare vis vad det är för pusselbit som saknas? All kritik är bra kritik så länge man kan förbättra det. Om du på ett snyggt formellt vis kan förklara vad som ska göras om så kan du hjälpa oss i längden.

    SvaraRadera