söndag 13 juni 2010

Danskt fuskförsök!

Fusk i speedway är väl inte så vanligt, bortsett från när förare ligger kvar efter en vurpa och har så ont att det inte kan gå av banan (det är väl i och för sig osporstligt snarare än fusk. Men ändå).

Hur som helst så finns det tydligen de som ägnar sig åt att försöka fuska och inget annt. Om det nu stämmer. Leon Madsen. Allt handlar just nu om Leon Madsen. Dansken ska enligt TT ha försökt manipulera den nya ljuddämparen. Den nya ljuddämparen som tydligen måste användas i vissa tävlingar medn inte i andra. Det är ett kapitel för sig och det kapitlet tänker inte jag skriva mer om nu.

- Så lågt att det inte finns. Det var uppenbart att han tänkt fuska, sade svenske förbundskaptenen Daniel Nelsson till TT.

Alla tre svenskar klarade VM-kvalet i speedway i danska Fjelsted. Men det stora samtalsämnet var danske Leon Madsens försök till fusk.

Till sist...De tre semifinalerna körs 3 juli, kvalfinalen 21 augusti i danska Vojens. Från den tävlingen kan tre förare kvittera ut VM-biljetter till 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar