torsdag 7 maj 2009

Banrekord efter banrekord...

Antonio Lindbäck har det nya banrekordet på Lastpartner arena i Motala efter ombyggnationen av bland annat luftstaket. Han tog det i sin första elitseriematch på två år. I nästa match var det dags igen. På G&B Arena i Målilla tangerade han rekordet. Och nu är de fyra förare på Dackarnas hemmaarena som delar på banrekordet, Hans Andersen, Nicki Pedersen, Andreas Jonsson och nu även Lindbäck alltså.
På hur många banor kommer Lindbäck att vara rekordhållare innan säsongen är slut egentligen? Min blygsamma gissning är fyra. Han har redan två...På två matcher dessutom.
Ikväll...Blev det inget banrekord för Lindbäck men han tog full pott med Piraternas farmarlag Solkatterna. De vann enkelt med 57-39 och naturligtvis kommer Solkatterna vinna Allsvenskan.
För vilket lag kan slå dem?

Solkatterna har ett riktigt bra lag med redan nämnda Lindbäck, också Kung Nermark, Linus Sundström, Magnus Karlsson och Viktor Bergström. Snacka om klassåkare i allsvenskan.

Till sist...Jag lider verkligen med Robert Kosciecha i dag. Efter olyckorna för två år sedan tänkte han på dem varje gång han kom till Motala en bra tid efteråt. Jag hoppas verkligen att han trots allt som har hänt mår bra. En riktig lagåkare och världens bästa lagkapten alla kategorier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar