tisdag 5 maj 2009

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig

Dackarna borta är en en rejäl utmaning men jag trodde innerst inne att Piraterna skulle mäkta med en seger.

Tyvärr blev det förlust med 53-43...Endast tre förare kom upp på godkänd nivå:
1. Damian Balinski 9 poäng.
2. Jonas Davidsson 10 poäng.
3. Daniel Nermark 11 poäng.

Kvällens tråkigaste var naturligtvis att Robert Kosciecha bröt armen för tredje gången!!! Lagkaptenen "Kostek" är minst lika viktig i depån som ute på banan. Piraterna har bra ersättare som gör ett lika slagkraftigt lag på banan.

Men vem ska axla manteln efter världens bästa lagkapten alla kategorier? Rafal Dobrucki är andre kapten men har inte samma karisma eller samma förankring på Dunteberget som "Kostek".

Till sist... Vargarna från grannkommunen Norrköping lyckades att ställa in matchen fast det var uppehåll. Jag vet ärligt talat inte om Piraterna har en pressenning att slänga ut vid lite eftermiddagsregn och om något liknande händer hos Piraterna tar jag också då fram sågen. Men det har inte hänt hos Piraterna. Det hände hos Vargarna ikväll....Så sågen är framme. Vargar! Överskottsbolaget har billiga pressenninger. Dessutom var Canal plus på plats så hela Canal plus-Sverige såg inte någon match från Norrköping...I stället fick de se "eländet från nykomlingarna".

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Räcker inte förklaringen att det tidigare regnet som blött ner banan behövde torka upp vilket är rätt svårt om det ligger en pressenning på banan? Förstå att problemet är att banan har obefintlig dränering!

    SvaraRadera
  4. Jo, men är inte tanken att man ska lägga ut en pressenning innan det regnar?

    SvaraRadera