tisdag 4 maj 2010

Piraterna avväpnade Vargarna

Adrian Miedzinski var den enda vargföraren som stretade emot Motalas pirater i dag. Han tog 16 pinnar och var riktigt vass. En riktig klassförare som kör stilrent och vackert. Men sedan var det blygsamma vargar som tog sig runt på ovalen i Norrköping.

Matchen slutade 42-54 och nu har Piraterna fem poäng på två matcher. Hade jag varit vargledare hade jag varit orolig för flera förare. Tai Woffindens fyra poäng, Adam Shields ynka tre pinnar och Krysztof Kasprzak mäktade också med att ta endast tre pinnar.

I piratlägret däremot finns det mycket positivt att ta fram. Greg Hancocks 16 poäng-Helt sanslöst. Den äldsta föraren, snart 40 år, var piggast för kvällen. Hans följeslagare Maciej Janowski som fyller 19 snart är en riktig guldklimp. Han körde in 9 poäng.

Bytet, Balinski mot Dobrucki. Siffrorna talar för sig själv, Rafal Dobrucki tog 10 poäng. Vad hade Balinski tagit?

Poängfördelning Vargarna:
  1. Miedzinski 16
  2. Nicholls 5
  3. Kasprzak 3
  4. Woffinden 4
  5. Shields 3
  6. Nilsson 4
  7. Jepsen Jensen 7
  8. Hertzberg 0
Poängfördelning Piraterna:
  1. Hancock 16
  2. Janowski 9
  3. Davidsson 10
  4. Dobrucki 10
  5. Kosciecha 5
  6. Sundström 4
+ Nyförvärven. Greg Hancock, Oj så viktig han är och oj vad han och Maciej Janowski kör bra ihop. Kvällen plus-nyförvärven.

- Publiksiffran. 2 581 i publiken i ett östgötaderby, kanske det sista östgötaderbyt för den här säsongen och då blir publiksiffran under snittet. Kvällen minus- publiksiffran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar