lördag 8 maj 2010

Zågade Zorro...Zorry

Magnus "Zorro" Zetterström blev tidigare sågad av mig. Zorry Zorro. Du gjorde en heroisk insats och tog nio poäng i kvällen GP-tävling på Ullevi i Göteborg. En pinne mer än Jason Crump. Bra kört och ett stort grattis.

Andreas Jonsson kämpade och slet, det räckte tll slut till en tredjeplats, eller fjärde beroende på hur man ser det. Trea i finalen men fyra på poäng. Hur som helst så var det riktigt skönt att få en svensk på pallen.

Kenneth Bjerre som vann gjorde det för första gången. Tomasz Gollob knep andraplatsen. Den populäre polacken var värd det.

Greg Hancock körde stabilt och tog sig till final där han slutade fyra.

Antonio Lindbäck gjorde en bra tävling. Pressen blir ju enorm när man har en enda chans. Kör man som ordinarie förare är serien lång. Dessutom avslutade han med ett superheat.

Till sist...I dagens Corren avslöjades att Emil Sajfutdinov inte kan köra för Piraterna på tisdag mot Indianerna. Men i returen, i Kumla, finns han förmodligen tillgänglig. Men frågan är, nu när Lindbäck är tillbaka, om superryssen behövs just nu. Personligen vill jag se Emil köra i piratvästen men visst kan det ta ner lagmoralen eftersom någon då måste petas. Det är mitt jobb att ha synpunkter, inte att ta ut Piraternas lag. Det är Stefan Anderssons jobb. Lycka till Stefan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar