måndag 17 maj 2010

Piraterna vinner mot Indianerna

Det finns ett och annat tecken pà speedway i Spanien om man bara letar. Noga.

Exempel 1... Det finns en plats har i nàrheten som piraterna hade som en sorts fristad en gàng i tiden.

Exempel 2...Vi kòpte ett vin som hette Cosecha. Bland alla viner blev valet enkelt nar vi fann detta. Och visst, det smakar riktigt fint. Bild pà vinet kommer nàr jag àr tillbaka i Sverige.

Hur som helst. Vilken laguppstàllning Piraterna har. Och jag tror sannerligen inte att vi fàr se ett bàttre lag i elitserien mer den hàr sàsongen. Om inte Piraterna kommer med samma vid senare tillfàlle fòrstàs.

Med fòrare som Greg Hancock, Emil Sajfutdinov, Antonio Lindbàck och Jonas Davidsson i samma lag (I SAMMA LAG) kan det bli en riktig piratfest. Allvarligt talat. Hur i hela friden ska ett indianlag kunna ens komma i narheten av att slà dem. Det màste i sà fall bli en skràll utan dess like.

Jag vet, Indianerna har hemmaplan, piratfòrarna har tidigare kòrt bàttre hemma àn borta. Men igen, allvarligt talat. Vilket piratlag!

Till sist...Dessutom har Piraterna ett av vàrldens bàsta reservpar i Linus Sundstròm och Robert Kosciecha.

2 kommentarer:

  1. Det blir SM-Guld för Piraterna iår, det finns inget lag som kan matcha den laguppsättningen som Piraterna kan ha tillgång till!såsom Sajfutdinov-Hanckok-lindbäck-Davidsson!!!!!
    Det blir fest i Motala iår
    Go Piraterna Go
    MVh Thomas

    SvaraRadera
  2. Bodde på samma hotell som Lindbäck under GP-et
    vi bodde på Opalen (gtb)det var lite kul och se hur han var privat!!!!!

    SvaraRadera